Material grabat durant les Ières i IInes Jornades de Coeducació organitzades a l' Octubre 2010 i l' Abril 2012 per FETE-UGT

El programa de formació en coeducació té continuïtat si et ve de gust sumar-te i vols més informació escriu-nos feteforma1@catalunya.ugt.org

dimecres, 29 de setembre del 2010

Objectius de les Jornades

En aquests darrers anys hem assistit a un avanç normatiu en matèria d'igualtat d'homes i dones, sent la própia Llei Orgànica d'Educació (LOE) la que obliga els centres educatius a afrontar aquest repte anomenat igualtat.

Som conscients de la necessitat d'articular espais de debat i reflexió col.lectiva per establir camins conjunts entre l'àmbit acadèmic i la praxi dels i les mestres, i personal docent en general amb l'objectiu de marcar un full de ruta que ens porti cap un espai comú de discurs coeducatiu.

Amb aquestes Jornades volem obrir un espai de trobada, d'intercanvi d'experiències i coneixement de propostes en la formació en matèria d'igualtat, que permeti promoure la coeducació en els centres educatius i elaborar projectes de centre des d'una perspectiva coeducativa i integradora.

OBJETIUS

• Construir un espai per compartir les reflexions i experiències amb el propósit d'elaborar un document marc que incorpori les línies estratègiques per a la coeducació.

• Treballar per a visibilitzar i aglutinar les experiències ja existents, a més de plantejar noves dinàmiques de treball en xarxa sobre coeducació.

Compartir la informació i aprenentatges derivats de la implementació d'experiències innovadores.

Conèixer el paper determinant del professorat a l'escola coeducativa.

Difondre les experiències existents coeducatives a Catalunya especialment, i a la resta de territoris de l'Estat.

• Analitzar les relacions existents entre l'ús de les noves tecnologies i el foment d'una escola coeducativa, oberta i diversa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada