Material grabat durant les Ières i IInes Jornades de Coeducació organitzades a l' Octubre 2010 i l' Abril 2012 per FETE-UGT

El programa de formació en coeducació té continuïtat si et ve de gust sumar-te i vols més informació escriu-nos feteforma1@catalunya.ugt.org

diumenge, 10 d’octubre del 2010

Amparo Tomé


Llicenciada en Filologia anglesa per la Universitat de Salamanca en 1970.

Llicenciada en Filologia anglesa per la Universitat de Salamanca el 1970. Diplomada en Psicologia i Sociologia de l'educació per l'Institut of Education London University.

Màster a Sociologia de l'educació per l'Institut of Education London University. Docent en instituts de secundària com a professora d'anglès i ètica a Barcelona.

Ha realitzat una important activitat investigadora a la Universitat Autònoma de Barcelona en temes de Gènere i Educació a nivell nacional i internacional.

Així mateix ha estat directora de la publicació Quaderns per a la Coeducació de l'Institut de Ciències de l'Educació de la UAB. I ha estat professora de Sociologia a l'UAB.

També ha estat directora del Projecte d'Educació en valors en l'Institut d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona i autora d'articles, capítols de llibres i publicacions en revistes d'educació especialitzades i editorials nacionals i internacionals.

És també coordinadora de la Xarxa Internacional, Estatal i Mediterrània de Ciutats Educadores.

Trobarás materials d'Amparo Tomé a la web Educando en Igualdad

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada