Material grabat durant les Ières i IInes Jornades de Coeducació organitzades a l' Octubre 2010 i l' Abril 2012 per FETE-UGT

El programa de formació en coeducació té continuïtat si et ve de gust sumar-te i vols més informació escriu-nos feteforma1@catalunya.ugt.org

dijous, 14 d’octubre del 2010

Taller: Prevenció violència de génere. Patricia Verdés

Objectiu

La meva intenció en aquest taller de dues hores que compartirem és que cada una de les dones i homes participants puguem arribar a enunciar almenys una clau que, en la nostra pràctica educativa, ens permeti desplaçar la violència contra les dones i les nenes de la vida i les relacions de la nostra escola.

Desenvolupament

Per a això, m'agradaria que féssim visibles algunes de les maneres en les quals es cola la violència contra les dones a l'escola, i des d'allà, reflexionar entorn d'algunes pràctiques que possibiliten que aquesta violència no tingui cabuda. És a dir, pràctiques que permetin eixamplar l'espai per a la pau i les relacions en llibertat de i entre els sexes.

Per desenvolupar aquesta tasca, ens recolzarem en la reflexió sobre la nostra pròpia experiència educativa i en la d'altres educadores i educadors que ho fan cada dia.

També coneixerem alguns recursos didàctics que poden ajudar-nos a continuar amb la reflexió que iniciem en aquest taller.


Patricia Verdés Giménez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada