Material grabat durant les Ières i IInes Jornades de Coeducació organitzades a l' Octubre 2010 i l' Abril 2012 per FETE-UGT

El programa de formació en coeducació té continuïtat si et ve de gust sumar-te i vols més informació escriu-nos feteforma1@catalunya.ugt.org

dijous, 14 d’octubre del 2010

La continuació de les Jornades... en xarxa

Amb la finalitat de continuar treballant en coeducació després de les jornades, hem creat espais virtuals que pots seguir i podem participar.

Els videos de les principals conferències i intervencions a les taules rodones de les jornades les trobaràs en el blog creat per a la trobada. També les presentacions. En els propers dies estarà tot pujat però ja pots consultar molt material.

BLOGS

Castellà:

http://www.coeducaacion.blogspot.com/

Català:

http://www.coeducaacio.blogspot.com/

Cadascuna de les entrades del blog es poden comentar, així que amb els comentaris podem seguir el debat de cadascun dels temes i presentacions.

L'objectiu és crear una comunitat d'aprenentatge aprofitant les possibilitats que ens ofereix la internet. Una comunitat que ja hem iniciat i que està funcionant molt bé en Facebook.

En el grup de la comunditat d'aprenentatge en Facebook en castellà ja participen més de 70 persones, moltes companyes i companys d'Amèrica Llatina.

El grup en català està per iniciar encara que creat... us animem al fet que us *sumeis. *Podeis participar en els dos espais.


FACEBOOK

Comunitat d'Aprenentatge Coeducació. Facebook.

Castellà

http://www.facebook.com/home.php?#!/*group.*php?*gid=129856297065966

Català

http://www.facebook.com/home.php?#!/*group.*php?*gid=131987676850724


La comunitat d'aprenentatge té també suport en blog


Castellà

http://coeducacioncomunidaddeaprendizaje.blogspot.com/


Català

http://coeducaciocomunitatdaprenentatge.blogspot.com/


Us recordem finalment que teniu un munt de recursos en coeducació per seguir treballant en la web d'Educació Educant en Igualtat

http://www.educandoenigualdad.com


Català:

http://www.coeducacio.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada