Material grabat durant les Ières i IInes Jornades de Coeducació organitzades a l' Octubre 2010 i l' Abril 2012 per FETE-UGT

El programa de formació en coeducació té continuïtat si et ve de gust sumar-te i vols més informació escriu-nos feteforma1@catalunya.ugt.org

dijous, 14 d’octubre del 2010

Rosa Marí Ytarte


És Llicenciada en Ciències de l'Educació i Doctora en Pedagogia per la Universitat de Barcelona. En l'actualitat és professora a la Facultat de Ciències Socials (Educació Social) d'Universitat de Castella-La Manxa, impartint les matèries d'Interculturalitat i educació, Animació Sociocultural i desenvolupament local, i Educació i Gènere.

Col·labora també en el curs d'Especialista sobre Gènere impartit en l'UCLM. És Coordinadora del Grup d'Investigació en Educació Social de Castella-La Manxa (GIES) i membre del GRUP d'investigació sobre exclusió i control social de la Universitat de Barcelona.

Ha realitzat diverses publicacions d'articles i llibres entre els quals es pot destacar: Cultures contra ciutadanies? Models inestables en Educació i Diversitat, identitats i ciutadanies. Actualment col·labora a la Revista Aula Educativa, coordinant la secció d'acció sociocomunitària i forma part del Consell de Redacció de la Revista Pedagogia Social, revista Interuniversitària, editada per la Societat Iberoamericana de Pedagogia Social, de la qual és membre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada