Material grabat durant les Ières i IInes Jornades de Coeducació organitzades a l' Octubre 2010 i l' Abril 2012 per FETE-UGT

El programa de formació en coeducació té continuïtat si et ve de gust sumar-te i vols més informació escriu-nos feteforma1@catalunya.ugt.org

dijous, 14 d’octubre del 2010

Anna Solà Arguimbau




És llicenciada en Art per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha codirigit la cooperativa promotora de Mitjans Audiovisuals, Drac Màgic, que té com a objectiu principal la difusió de la cultura audiovisual i que organitza entre d’altres, la Mostra de Films de Dones.

Ha estat professora associada de Cinema, Vídeo i Televisió de l'Escola Multimèdia de la Universitat Politècnica de Catalunya, alhora que ha treballat en el camp de la crítica i la didàctica cinematogràfica, essent coautora de diverses publicacions.

També ha publicat diversos textos sobre educació i llenguatge audiovisual, a més d'haver dirigit la col·lecció de materials produïts per a les campanyes de divulgació cinematogràfica desenvolupades en diversos municipis de Catalunya.

Va ser gerent de l’Institut Català de les Dones des del gener de 2004 al maig de 2006 i posteriorment nomenada directora del Pla d’Acció i Desenvolupament de les Polítiques de Dones el 26 de gener de 2007 de l’Institut Català de les Dones, passant a ser directora executiva el 17 de juny de 2008, càrrec de duu a terme en l’actualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada