Material grabat durant les Ières i IInes Jornades de Coeducació organitzades a l' Octubre 2010 i l' Abril 2012 per FETE-UGT

El programa de formació en coeducació té continuïtat si et ve de gust sumar-te i vols més informació escriu-nos feteforma1@catalunya.ugt.org

dimarts, 5 d’octubre del 2010

Roser Font, una enamorada de la professió docent



Roser Font
és mestra, llicenciada en psicologia.

Ha treballat com a mestra a l'escola rural durant més de 15 anys i després com a professora d'ESO.

Membre d'UGT des de fa 12 anys va estar al capdavant de la Secretaria General de la FETE-UGT de Comarques Gironines abans d'assumir la Secretaria General de FETE-UGT CATALUNYA l'any 2008.

"Soc a la FETE perquè crec que l'educació és la millor eina per al progrés social i perquè tothom tingui les mateixes oportunitats" diu Roser Font, compromesa amb l'educació també en l'àmbit internacional no només des de la responsabilitat que assumeix a FETE sinó també a través de la seva militància personal en projectes d'educació i cooperació.

Roser Font és una enamorada de la professió docent. Creu que els canvis només són possibles a partir del compromís i de la lluita de manera col·lectiva.

Al capdavant de FETE-UGT Catalunya aposta de manera clau per la formació del professorat i de manera especial per la formació en valors: coeducació, educació per a la ciutadania, educació per al desenvolupament, etc.

Com a Secretària General de FETE-UGT Catalunya, Roser Font té prevista la intervenció en la inauguració de les jornades, el dijous 14 d'octubre a les 17.30 i a la clausura el dissabte 16 a les 13.30, però esperem amb interès les seves intervencions en els múltiples debats que es produiran en les diferents sessions de treball.

Podeu conèixer-la una mica més a través del seu nou blog: http://treballemperleducacio.blogspot.com/

Seguir-la en Facebook

Aquest és el moment en el qual es va presentar en el passat mes de maig a Barcelona la campanya "Educant en Igualtat".

http://www.youtube.com/watch?v=MRP7vB1TqhM



*Fotografia: Roser Font. Nicaragua estiu 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada